Titt Inn Garn AS

Den lille garnbutikken med det store utvalget. Hos oss får du ekstra god service, stort utvalg av både garn og tilbehør samt mye kunnskap og hjelp.

Åpningstider

Mandag
10:00 – 17:00
Tirsdag
10:00 – 17:00
Onsdag
10:00 – 17:00
Torsdag
10:00 – 18:00
Fredag
10:00 – 17:00
Lørdag
10:00 – 15:00
Søndag
Lukket

Historien om Titt inn garn

Titt inn garn åpnet dørene 21.februar 2018. Etter noen måneder stengte vi igjen for å ta en omfattende oppussing. Og slik lokalet ser ut i dag har det sett ut siden 16.juni 2018′

Eier, Inger-Marie Holmsen, valgte å kalle butikken for Titt inn garn etter familietradisjoner. Da hun var lita jente drev farmor og mammaen hennes kiosken Titt inn i nabolokalene. Mange lokale husker nok lefsene og wienerbrødene som ble solgt der. Og det er nettopp pga den historien at vi ble til Titt Inn Garn – og derfor vi serverer lefser eller wienerbrød når vi har spesielle arrangement.

Leverandører fra Norge og utland

Hos oss finner du garn fra norske Hillesvåg, Rauma, Dale garn, Du store alpakka, Camilla Pihl og selvfølgelig Sandnes garn. Men du finner også garn fra italienske Mondial samt danske Filcolana og Isager.

Av tilbehør så kan vi nevne Muud, Knitpro, Cocoknits, Twig and horn, Kort og godt

Tanken bak utvalget vårt er at vi skal ha erstatning det meste. Hvis vi ikke har nøyaktig garnet i oppskriften så skal vi ha noe som du kan bruke i stedet. Og av tilbehør så tar vi inn alt vi har lyst på selv 😀 Selvfølgelig har vi også det man trenger til strikkekosen. Så hos oss finner du Pukka te og utrolig gode karameller.

Nettbutikk

Vi har fra første dag også hatt nettbutikk. Denne utvikles hele tiden, og har fra 2021 blitt stor nok til at det er 3 ansatte som kun tar seg av den. Det betyr at man kan bestille fra oss selv om man ikke er i Rakkestad – eller man kan velge hent i butikk. Det er en del varer som er i butikken som ikke er i nettbutikken – og motsatt.

Titt inn crew

Hos oss får du alltid god hjelp. Du skal føle deg trygg på at vi kan hjelpe deg med å erstatte garn som passer, vi hjelper deg når du står fast i en oppskrift – eller når du er usikker på hvilken farge du kler best.

I butikken så er det alltid minst en person, ofte en som rydder i hyllene i tillegg. I helgene kan du være heldig å hilse på Gunhild, Emilie, Jeremiasz, Jorunn, Inger-Marie eller Andrea. Mens i ukedagene er det ofte enten Jorunn, Inger, Inger-Marie eller Andrea som er på plass.

%d bloggere liker dette: